nullsix Usta Üye
Mesaj Sayısı : 2014 Rep Gücü : 6082 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 24/01/11
| Konu: Bioxcin kullanıyorum, tavsiye ederim Cuma Haz. 13, 2014 8:36 pm | |
| Bioxcin kullanıyorum, tavsiye ederim Saç dökülmesine karşı gördüğüm en iyi ürün Bioxcin. Özellikle genç yaşlarda başlayan saç dökülme problemine karşı en etkili ürün diyebilirim. Şuan henüz 25 yaşım da olmama rağmen yaklaşık bir 7 yıldır süre gelen bir saç dökülme problemim vardı. Aileden genetik şekilde olan bu durum gençlikte görünümün önemli olması nedeni ile beni gerçekten kara kara düşündürmekteydi. Saç dökülmesine karşın şuan piyasa da bulunan birçok ürünü kullandım fakat olumlu şekilde hiçbir yararını göremedim. Saç ektirme maliyetlerinin de oldukça fazla olması beni engelleyen en büyük etken durumundaydı. Fakat bir gün internette gezinirken saç dökülmesi ile ilgili bir yazı okurken Bioxcin’i fark ettim ve onu araştırarak hakkında bilgi edinmeye başladım. İlk olarak günlük şampuan olduğu öğrendim ve ilaç değil de saçın tüm bakımını yapan bir şampuan olması beni o an etkiledi diyebilirim. Ardından diğer şampuanların kimyasal içermesinin aksine Bioxcin dünyanın en yüksek bitkisel içerikli şampuanı olması da benim tamamen karar vermemin nedeni oldu. Düzenli bir kullanım ile 6 ay sonun da saçlar da %95’lik bir oran ile dökülmenin sonlanması belirtilmiş fakat ben bu durumu daha ilk aylardan fark etmeye başladım. Özellik ile 3 ve 4. aylarda saçta artış belirtisini fark etmem de benim ne kadar doğru bir karar verdiğimin kanıtıydı adeta. http://www.bioxcin.com.tr/ ( Bioxcin.com.tr ) | |
|