nullsix Usta Üye
Mesaj Sayısı : 2014 Rep Gücü : 6082 Rep Puanı : 1 Kayıt tarihi : 24/01/11
| Konu: %100 bitkisel içerikli olan Ulceron ile tanıştım Perş. Tem. 24, 2014 6:54 pm | |
| Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir midemdeki yaralardan şikâyetçi idim çoğu doktora ve eczacıya sordum ve belirli net bir çözüm bulamadım bu rahatsızlığıma halk arasında koca karı ilacı dedikleri karışımlara bile göz gezdirdim. Sarı kantaron adında bir bitkiye rastladım. Çeşitli aktarlara sordum fakat neredeyse yoktu bu bitki piyasada bende internetten bu bitkiyi araştırmaya başladım çoğu yerde çayı var idi. Bende satın alıp denemek istedim etkilerini baya övüyorlardı bu çayın ve bitkinin. Dinlendirici özelliği, yaraları kapatması ve mideyi çok rahatlatması benim dikkatimi oldukça çekmişti bu bitkiyi araştırırken gördüğüm bazı şeyler gerçekten beni çok etkiledi kullanıcı yorumlarında da bu bitkinin etkilerinden çok bahsediyorlardı. Bir süre sonra içerisinde sarı kantaron bitkisi bulunan ve %100 bitkisel içerikli olan Ulceron ile tanışmam o sırada gerçekleşti. Araştırdım bu ilacı doktoruma ve eczacıma sordum bir ilaç alırken doktoruna sormak en iyisidir. Bende bu yüzden araştırdım baya ve bu ilacı aldım. Şimdi gayet sağlıklı bir bireyim sarı kantaron otu gerçekten çok işe yarıyor. ülser - Nutraxin.com.tr | |
|