Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi

YazarMesaj
fatih24
üye
üye

Rep Gücü : 123
Rep Puanı : 0

CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi Empty
MesajKonu: CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi   CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi EmptyC.tesi Eyl. 05, 2015 9:40 am

CADSAY , uzun yılların sektör deneyimi ile mühendislik, inşaat, makina, mimarlık ve teknik çizim eğitimleri, danışmanlık ve proje hizmetleri veren profesyonel bir kurumdur.

Cadsay , tecrübeli ve uzman eğitmenleri aracılığıyla hazırlanan eğitim müfredatlarına sahiptir. Mühendislik, mimarlık ve çizim alanlarında ihtiyacınız olan eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri, alanında uzman eğitmenlerimiz aracılığıyla Cadsay çatısı altında sağlanmaktadır.

Cadsay senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomativ, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda çalışan kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireysel şahıslara yönelik eğitim, danışmanlık ve proje hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Ekibimiz ; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten, profesyonellikten ödün vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir profile sahiptir.

Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan ekibimiz ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda bulunmaktayız.

Cadsay olarak kadromuz; çağımızın teknolojik gelişmelerini güncel olarak takip etmekte, şirketlerin tasarım teknolojilerini geliştirici, potansiyelini ortaya çıkarıcı ve yenilik yolunda rekabet avantajları kazandırmaya yönelik kapsamlı hizmetler sunar.

Cadsay'ın eğitimini verdiği başlıca dersler: SAP2000 Eğitimi   Primavera Eğitimi Sta4CAD Eğitimi   AutoCAD Eğitimi olarak sıralanabilir.

Cadsay olarak bizi öne çıkaran faktörler;

Genç ve Dinamik Ekip

Proje Odaklı Yaklaşım

Uzun Sektör Deneyimi

Kalite Odaklılık

Güncel Teknolojiyi Takip

Teknik Destek

Profesyonel Eğitim Müfredatı

CADSAY Teknik ve Mühendislik Eğitimleri ve Projeleri Merkezi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-