Zamanımızda robot teknolojileri, akıllı cihazlar ve buna paralel olarak yapay zekâ benzeri tanımlamalar sürekli gelişmekte olan terimleri ifade etmektedir. Arduino da bulunduğumuz zamanda robotik anlamda ve bunun eşitinde yükselen yapıları ifade etmektedir.
Tesla Akademi Arduino alanında öncü bir eğitim ve proje merkezi olarak ihtiyacınız olan teorik ve uygulama becerileri edinmenize yardımcı olur. Tesla Akademi, Arduino Öğrenmek yanı sıra, PLC, Elektrik, Elektronik ve PIC Programlama Öğrenmek İstiyorum de vermektedir.
Arduino Öğrenmek İstiyorum
Arduino açık kaynak kodlu, üstünde farklı sensörler barındıran, mikroişlemci ve farklı kodlar ile devreler kurabileceğiniz proje geliştirme platformudur. Arduino ayrıca robotik programlama olarak da isimlendirlir.
Arduino'nun kullanılması oldukça rahat ve kullanışlıdır. Arduino kiti, fiziksel olarak küçük bir yapıya sahiptir ve üzerinde değişik devreler bulunmaktadır.
Arduino, üzerinde hafıza ve işlem yapabilme imkanı bulunan çok kullanışlı bir mekanizmadır.
Arduino Eğitimi Eğitimi ile, Arduino programlamayı öğrenirsiniz.
Arduino Kursları Arduino'yu temelden en ileri seviyeye kadar uygulamalı olarak öğrenirsiniz.