OfisData Excel Öğrenmek
OfisData ; veri, elektronik tablo ve belge uygulamalarında profesyonel bir eğitim kurumudur.İş planlarını organize etmek, hesaplamaları tablolar aracılığı ile gerçekleştirmek ve sunumlar oluşturmak için Microsoft Office yazılımları, günümüz iş dünyasında tüm emektarların bilmesi gereken önemli bir yazılımdır.
Düşük riskli ve netice hedefli çalışan grubumuz ile eğitim, danışmanlık ve proje isteklerinizde yanınızda olmaktayız.
Belge hazırlama ve veritabanı otomasyonlarının hızlı ve güçlü olarak yapılmasını yapmaktayız.
Microsoft Excel Nedir?
Bir hesap tablosu (spreadsheet) yazılımıdır. Excel, her farklı bilgiyi (her şeyden önce sayısal bilgileri) tablolar ya da listeler halinde depolama ve bu belgelerle ilgili gereklilik duyacağınız tüm tahmin ve analizleri tasarlama imkanı sunan bir uygulama yazılımıdır.
Excel ile, verilerle alakalı tasarlanabilir, kolay ve seri bir şekilde raporlar, özetler tasarlayabilir, istenilen verilere uzanabilir, sıralayabilir, sorgulayabilirsiniz.
Excel'de datalar, açılan klasörlerde barındırılır. Belge uzantısı 'xls' dir.
Excel Öğren: Excel, bütün ölçekteki kurumlar için özel bir ihtiyaç haline gelmiştir. Excel, elle olarak uzun zamanda yapılan aşamaları, kısa sürede gerçekleştirerek datalarınızı otomatize yapmanıza destek olur.
Excel Dersi ile katılımcılar, kullanışlı alıştırmalar ve gerçek yaşamdan alınmış örneklerle Excel’i başarılı kullanmayı öğrenir, iş ve çalışma hayatında başarılı biçimde uygularlar.
Excel Öğrenmek İstiyorum süresince, çalışma kitapları, çalışma notları, Excel formülleri, formüllerin kullanımı, fonksiyonlar ve alanlar, uygulama düzeltme ve sunum geliştirme gibi detayları öğrenirsiniz.
Excel Öğrenmek katılımcıları; Excel'i Microsoft Office 2003, Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2010 ve Microsoft Office 2013 uyumluluklarına göre öğreneceklerdir.