Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Cadsay ile 3Ds Max Eğitimleri

YazarMesaj
fatih24
üye
üye

Rep Gücü : 123
Rep Puanı : 0

Cadsay ile 3Ds Max Eğitimleri Empty
MesajKonu: Cadsay ile 3Ds Max Eğitimleri   Cadsay ile 3Ds Max Eğitimleri EmptyPerş. Ekim 29, 2015 10:26 am

Cadsay , uzun yılların sektör deneyimi ile mühendislik, inşaat, makine, mimarlık ve teknik çizim kursları, danışmanlık ve proje hizmetleri veren uzman bir kurumdur.

Cadsay senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim başta olmak üzere bir sürü iş alanında çalışan kamu kuruluşları, özel şirketler ve bireysel kişilere yönelik kurs, danışmanlık ve proje hizmetleri vermeye devam etmektedir.

3ds Max Kursları
3D Studio Max , Autodesk aracılığıyla oluşturulan bir 3 boyutlu modelleme, görselleştirme ve animasyon programıdır. İleri seviye eklenti desteği ve kolay kullanımı ile 3DS Max, 3B modelleme yazılımları arasında en çok kullanılan uygulamalardan biridir. Gelişmiş karakter modelleme özellikleri ile oyun yazılımcılarının gözdesi haline gelmiştir.
3ds Max, film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi alanlarda da genellikle kullanılmaktadır.
3DS Max Öğrenmek birçok temel nesneyi hazırlama olanağı sunar. Eğitim sonunda; mimari grafikler için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri ölçülerini basitçe değiştirerek projeye ekleyebilirsiniz.

Reklamcılar, mimarlar ve mühendisler bu derse katılarak, uzmanlık bölümlerini pekiştirebilirler.

3DS Max Öğren ile reklam, grafik, mimarlık, inşaat ve diğer grafik sahalarında nesneleri 3B olarak modelleme, doku atama, ışıklarla aydınlatma, animasyon yapma yetenekleri elde edersiniz. Bu sayede 3B foto gerçekçi sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Cadsay ile 3Ds Max Eğitimleri
1 sayfadaki 1 sayfası