Animasyon Akademi; 3 boyutlu animasyon ve grafik uygulamalarında profesyonel bir eğitim kurumudur.
Etkili animasyon ve 3 boyutlu tasarımlar üretmek için özellikle Adobe programları: grafik, animasyon, ve modelleme işleri ile çalışanların öğrenmesi gereken önemli yazılımlardır.
Takımımız; bu doğrultuda samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten, profesyonellikten ödün vermeyen ve takım çalışmasına dikkat veren bir profile sahiptir.
Az riskli ve sonuç hedefli çalışan grubumuz ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda olmaktayız.
3D Animasyon, grafik, modelleme ve çizimlerinizde işinizin seri ve güvenli olarak yapılmasını sağlamaktayız.
PHOTOSHOP NEDİR?
Photoshop grafiklerinizi ve fotoğraflarınızı ' şekillendirebileceğiniz ' bir resim resim düzenleme yazılımıdır
Dijital platformdaki herhangi bir sabit görüntüyle ilgili renk ayarlarını yapabileceğiniz dünyanın en bilindik programlarındandır.
PHOTOSHOP Eğitimleri
Photoshop Eğitimi: Photoshop, tasarımlarınızı ve görsellerinizi en profesyonel yollardan düzenleyebileceğinizbir yazılımdır.
Photoshop Kursu ile; dünyanın en bilindik resim editleme yazılımlarından olan Photoshop'u, en basit seviyeden ileri seviyeye kadar etkili ve kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.
İnternet ortamında milyonlarca tanıtım, siteler, duyurular, etkinlikler ve birçok temeli tasarıma uzanan planlar veya projeler tasarlanmaktadır. Bunların amacı insanların dikkatini almaktır. Dikkat almak ise güzel bir grafik ve insanları gözlerini kamaştıracak türden şekiller olmalıdır. Photoshop bu kapsamda, günümüzde kullanılan en yaygın grafik tasarımlı programlardan biridir.
Photoshop'un kullanılmasının basit olması ve diğer uygulamalara göre başarılı sonuçlar vermesi, Photoshop'u yüceltmektedir.