Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Veri Akademi ile JavaScript Öğrenmek İstiyorum

YazarMesaj
fatih24
üye
üye

Rep Gücü : 123
Rep Puanı : 0

Veri Akademi ile JavaScript Öğrenmek İstiyorum Empty
MesajKonu: Veri Akademi ile JavaScript Öğrenmek İstiyorum   Veri Akademi ile JavaScript Öğrenmek İstiyorum EmptyPtsi Kas. 16, 2015 6:28 pm

Veri Akademi
bünyesindeki eğitmen, danışman veya yazılım üreticisi olarak çalışmakta olan personelimiz; en yeni bilgi birikimi ile donanmış, ileri seviye sektör bilgisine sahip bilgi teknolojileri profesyonellerinden oluşmaktadır.

Takımımız; samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten, uzmanlıktan ödün vermeyen ve takım çalışmasına önem veren bir profile sahiptir.
Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan takımımız ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda bulunmaktayız.

JAVASCRİPT NEDİR?

JavaScript, server ve istemci uygulamaları için Netscape'in yaptığı, farklı platformlarda gerçekleştirilebilen, nesne tabanlı bir dildir. JavaScript küçük ve sade bir dildir. Herhangi bir sistem lisanı kadar becerisi olmasa da web tarayıcılarında HTML içerisine ve uygulamalara basit eklenip sayfaya dinamizm kazandırması için üretilmiştir.

JavaScript Dersleri

JavaScript Dersleri
: JavaScript; tüm web geliştiricilerin öğrenmesi gereken temel düzey web geliştirme dillerinden bir tanesi olarak kabul edilmektedir.

JavaScript Eğitimleri
; web tarayıcıları tarafınca kullanılıyor olması, asenkron iletişim sağlaması ve dinamik programlama diliolması nedeniyle web programcılarına oldukça kolaylık sağlamaktadır.

JavaScript; nesne tabanlı, prototip kullanımına izin veren, Mixin tasarım şablonunu destekleyen yapısı ile modern programlama dilleri arasında yerini alır.

JavaScript ile ilgili olarak en temelden en ileri konulara kadar detaylı biçimde örnekleriyle ele alıp incelemekteyiz.

JavaScript eğitim boyunca, katılımcı ihtiyaçlarına göre Eclipse ya da NetBeans geliştirme ortamları üzerinde örnekler yapılacaktır.

Veri Akademi ile JavaScript Öğrenmek İstiyorum
1 sayfadaki 1 sayfası