Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Cadsay ile 3Ds Max Dersleri

YazarMesaj
fatih24
üye
üye

Rep Gücü : 123
Rep Puanı : 0

Cadsay ile 3Ds Max Dersleri Empty
MesajKonu: Cadsay ile 3Ds Max Dersleri   Cadsay ile 3Ds Max Dersleri EmptySalı Kas. 17, 2015 6:37 pm

Cadsay , uzun yılların saha tecrübesi ile mühendislik, inşaat, makine, mimarlık ve teknik çizim eğitimleri, danışmanlık ve proje hizmetleri veren profesyonel bir kurumdur.

Cadsay senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim üst sırada olmak üzere fazlasıyla bölümde çalışan kamu kurumları, özel şirketler ve bireysel kişilere yönelik kurs, danışmanlık ve proje hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

3ds Max Kursları
3D Studio Max , Autodesk aracılığıyla yapılan bir 3 boyutlu modelleme, görselleştirme ve animasyon uygulamasıdır. İleri seviye eklenti desteği ve anlaşılır kullanımı ile 3DS Max, 3B modelleme programları arasında en çok kullanılan yazılımlardan biridir. Gelişmiş karakter modelleme özellikleri ile oyun yazılımcılarının bir numarası haline gelmiştir.
3ds Max, film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi alanlarda da sıkça kullanılmaktadır.
3DS Max Öğrenmek İstiyorum birçok temel nesneyi hazırlama olanağı sunar. Eğitim sonrasında; mimari tasarımlar için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri ölçülerini basitçe değiştirerek projeye ilave edebilirsiniz.

Reklamcılar, mimarlar ve mühendisler bu eğitime katılarak, profesyonellik sahalarını pekiştirebilirler.

3DS Max Dersi ile reklam, grafik, mimarlık, inşaat ve diğer tasarım alanlarında objeleri 3D olarak modelleme, doku atama, ışıklarla aydınlatma, animasyon yapma becerileri kazanırsınız. Bu sayede 3B foto gerçekçi sunumlar hazırlayabilirsiniz.

Cadsay ile 3Ds Max Dersleri
1 sayfadaki 1 sayfası