Animasyon Akademi; 3 boyutlu animasyon ve grafik uygulamalarında uzman bir eğitim kurumudur.Etkili animasyon ve 3 boyutlu tasarımlar tasarlamak için özellikle Adobe uygulamaları: grafik, animasyon, ve modelleme işlemleriyle uğraşanların öğrenmesi gereken önemli yazılımlardır.
Ekibimiz; bu doğrultuda samimi, ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten,
profesyonellikten ödün vermeyen ve grup çalışmasına dikkat veren bir profile
sahiptir.
Düşük riskli ve sonuç odaklı çalışan takımımız ile eğitim, danışmanlık ve proje ihtiyaçlarınızda yanınızda olmaktayız.3D Animasyon, grafik, modelleme ve çizimlerinizde işinizin seri ve sağlam olarak yapılmasını amaçlamaktayız.
InDesign Nedir?
İndesign, Adobe firmasının çok sayfalı çizim (mizampaj) ile uğraşanlar için geliştirdiği bir grafik tasarım programıdır. İndesign ile gazeteler, dergiler, kitaplar, e-kitaplar çok sayfalı tasarımlar, web arayüzleri, video içerikli interactive pdf dosyaları, hareketli flash dosyaları çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz.
InDesign EğitimiInDesign Eğitimi: InDesign, firmasının bulduğu ve geliştirmeye hızla devam ettiği, çok amaçlı, gelişmiş özelliklere sahip bir desktop yayıncılık yazılımıdır.
InDesign; baskı, tablet aygıtlar ve diğer ekranlar için sayfa çizimleri yapılmasına yardım sunar.
uygulamaları ile uyumlu olarak çalışan InDesign, kompleks grafikler ve tipografik kullanımlar içeren sayfa tasarımları için, daha basit iş üretim akışı ve daha esnek bir yaratıcı platform sağlamaktadır.
InDesign Kursları ile; pratik değişiklikler, numaralı listeler, tekrarlama kullanımı, akıllı rehber, hanging indents, obje stilleri ve PDF oluşturma tekniklerini öğrenirsiniz.
InDesign Kursu sonucunda; wrap text değişiklik, cmyk renkleri, iç grafikler, tablo stillerive book dosyaları gibi InDesign becerilerini alanında uzman eğitmenlerimizce bol uygulama ve alıştırmalar ile öğrenirsiniz.