Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Istanbul Evden Kaçış oyunu / Defuse the Bomb Tanıtım Videosu

YazarMesaj
zubamba
Usta Üye
Usta Üye

Rep Gücü : 4499
Rep Puanı : 0

Istanbul Evden Kaçış oyunu / Defuse the Bomb Tanıtım Videosu Empty
MesajKonu: Istanbul Evden Kaçış oyunu / Defuse the Bomb Tanıtım Videosu   Istanbul Evden Kaçış oyunu / Defuse the Bomb Tanıtım Videosu EmptySalı Ara. 29, 2015 11:58 pm

Istanbul Evden Kaçış oyunu / Defuse the Bomb Tanıtım Videosu QZAXng

Defuse the bomb arkadaşlarınla oynayabileceğin gerçek bir evden kaçış oyundur. 2-6 Kişi arası gruplar ile bir evden içeri girip,evde bulunan ipuçlarını çözüp bombayı patlamadan çözmeye çalışacağınız Defuse the bomb'da bombaya ulaşmak sandığınızdan daha zor olabilir. Oyun grubunuzla beraber evden içeri girdiğiniz anda başlar, süre dolana ya da bomba deaktif hale getirilinceye kadar devam eder.Defuse the Bomb bir korku evi değildir ancak istendiği taktirde korku öğeleri eklenebilmektedir.

Ev içerisinde ipuçlarını takip ederek bulmacaları çözmek ve bombaya ulaşıp etkisiz hale getirmek evden kaçış oyunnun temel amacıdır, senaryoya dayanarak içeri giren özel tim siz ve arkadaşlarınız olurken walkie talkie ile size gereken yerlerde yardım eden bir de ekip amiriniz olacak ancak siz kendisi ile yüzyüze görüşmeyeceksiniz. Maceraya katılmak için hemen rezervasyonunuzu yaptırın.

Web Sitemiz: http://www.defusebomb.com

Istanbul Evden Kaçış oyunu / Defuse the Bomb Tanıtım Videosu
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Istanbul Evden Kaçış oyunu / Defuse the Bomb
» Bu yıl sevdiklerinize EVDEN KAÇIŞ OYUNU hediye edin.
» Bağımlılık yapan Türk oyunu Tanıtım Videosu