Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Forex Nedir Sorusunun Cevabı

YazarMesaj
zubamba
Usta Üye
Usta Üye

Rep Gücü : 4499
Rep Puanı : 0

Forex Nedir Sorusunun Cevabı Empty
MesajKonu: Forex Nedir Sorusunun Cevabı   Forex Nedir Sorusunun Cevabı EmptyPerş. Ocak 28, 2016 8:54 pm

Forex ya da yaygın ifadeyle foreks; son yıllarda, ‘özellikle yoğun TV reklamları’ sonrası kısa sürede zengin olmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. 100 dolarla 200 dolarla forex’ten kazanmak ise ne yazık ki muhteşem bir şansa ve öngörüye sahip değilseniz mümkün değil. Burada her zaman kazanan kasa oluyor ne yazık ki. Forex yüzünden evinden işinden olanlar, eşinden ayrılanlar hatta intihara sürüklenenler var.

Deneyimli Forex uzmanları; paranın yüzde 15’i kadar kazanmanın makul olduğu konusunda hemfikir. Bu konuda görüşler ikiye ayrılıyor. Bir kısım 100 veya 300 dolar da yatırım için yeter derken olumsuz düşünceli diğer bir ekip, “1000 dolardan aşağı adım atmayın ve kaybedeceğiniz zaman üzülmeyeceğiniz bir para olsun” demekte. DEMO Forex hesapları ile 6-7 ay haşır neşir olmadan gerçek hesap asla açılmamalı. 100 dolarla Forex olur mu sorusuna ilk kısa ve vurucu cevap şu olabilir: “İlk hesapta herkes patlar. Ona göre karar verilmeli.”

Kaybettiğiniz zaman üzülmeyeceğiniz bir miktar olursa yaşadığınız stres de azalacaktır. Forex, 24 saat internet üzerinden ucuza döviz alarak pahalıya satmak olarak kısaca özetlenebilir. Forex; düzenli para kazanmanın ve bunu meslek haline getirmenin olası olduğu, ancak bir anda zengin olmanın imkansıza yakın seviyede zor olan ortamdır. Azar azar kazanmak için bile uzun süreli inceleme, takip, analiz ve temel analitik bilgiye sahip olmak şart. Ben ufak paralarla makul miktarlar hedeflediğim için pek bir sorun yaşamadım ancak yeniden ve yeniden uyarıyorum; “forex’te dikkat ve takip şart.”

Dünya üzerinde Forex’te işlem yapan 100 kişinin 80’den fazlasının zarar ettiği verilerle ortaya konan bir gerçek. Demo hesaplarla işlem yapmadan asla gerçek hesaplara geçilmemeli. 1000 dolar kaybettim, 2000 koyup kaybettiğimi de geriye alayım düşüncesi büyük kayıplarla geri dönebilir aman dikkat. Yine ufak ufak kazanayım diyenler için uygun bir ortamdır.. Krediyle Forex ise asla başvurulmaması gereken bir yol. Yine de forex nedir sorusuna tam bir cevap arıyorsanız sizi şu siteye yönlendirebiliriz. Şimdiden bol kazançlar dilerim.

Web Sitemiz: http://www.forexnedir.info/

Forex Nedir Sorusunun Cevabı
1 sayfadaki 1 sayfası