Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

TSB ENERGY HAKKINDA BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, KIZGIN YAĞ KAZANI

YazarMesaj
zubamba
Usta Üye
Usta Üye

Rep Gücü : 4499
Rep Puanı : 0

TSB ENERGY HAKKINDA BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, KIZGIN YAĞ KAZANI Empty
MesajKonu: TSB ENERGY HAKKINDA BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, KIZGIN YAĞ KAZANI   TSB ENERGY HAKKINDA BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, KIZGIN YAĞ KAZANI EmptyC.tesi Mart 12, 2016 1:09 am

TSB ENERGY HAKKINDA BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, KIZGIN YAĞ KAZANI O37R5o

TSB ENERGY ülkemiz sınaisinin en büyük sorunu olan enerji tüketimi üzerine çalışmalar yapan ve ülke sınaisinin ihracat pazarında elini rahatlatan verimlilik arttırıcı patentli projeler üreten, ürün kalitesini arttıran enerji sistemlerini kuran ve bir çok hatalı tesiste revize enerji prosesleri oluşturarak tesisin geleceğini kurtaran bir enerji firmasıdır.

Tesislerde yaptığımız çalışmalarda enerji maliyetlerinin 0 – @ daha aşağılara çekilebileceği fark edilmiştir. Firmamızın ana hedefi tam bağımsız üretim için ülkemizin enerji kaynaklarını tasarladığımız yüksek verimli sistemler olan BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, KIZGIN YAĞ KAZANINA uygulayarak, enerjinin toplam üretim maliyetindeki payını düşürmektir.

Sadece yurt içinde her farklı ısı prosesi için, terzi usulü tasarladığı endüstriyel ısıtma kazanları ile yıllık 200 milyon TL yerli üreticilere kazanç sağlamaktadır.

Ülke sınaisinin hep yanında olan TSB ENERGY çalışmalarını referanslarıyla ve sözleriyle kanıtlamıştır ve bu doğrultuda da sürdürmeye devam edecektir.

Web Sitemiz: http://www.tsbenergy.com/tr/default.asp

TSB ENERGY HAKKINDA BUHAR KAZANI, BUHAR JENERATÖRÜ, KIZGIN YAĞ KAZANI
1 sayfadaki 1 sayfası