Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Yerli Kit Üretimi ve Micropython

YazarMesaj
zubamba
Usta Üye
Usta Üye

Rep Gücü : 4499
Rep Puanı : 0

Yerli Kit Üretimi ve Micropython Empty
MesajKonu: Yerli Kit Üretimi ve Micropython   Yerli Kit Üretimi ve Micropython EmptyPaz Ekim 02, 2016 9:53 pm

Yerli Kit Üretimi ve Micropython 9Gl2mo

Zoba geliştirme kartları, yüksek kalite elektronik ürünler, elektronik eğitim ve danışmalık hizmeti veren bir firmadır. Özellikle Lora, Micropython, Stm32F, ARM başta olmak üzere kablosuz haberleşme (Radyo Frekans) teknolojileri konusunda ürün ve hizmet sağlamak amacıyla kurulmuştur. Ürünlerimiz, özellikle de RF alıcı verici, GSM alanında çok geniş bir uygulama yelpazesi içinde kullanım imkanı sağlamaktadır. Yerli-kit-üretimi, kartları ve shield'lerinin üretimini yapıp bu ürünlerin baskı devre çizimleri, devre tasarım şematikleri, açık kaynak kodları, eğitim dökümanları ve videoları gibi teknik dökümanları Türkçe bir şekilde kullanıcılara sunup ilgilenen herkesin kolayca çalışabilmesini hedeflemekteyiz.Micropython ve Lora'nın Türkiye'deki öncüsü olan ZOBA ile karlılığı ve verimi artırarak ülkemiz içinde yüksek teknoloji üretimi ile katma değer sağlamaktayız.Uzun yıllardır sahip olduğumuz donanım ve yazılım tecrübemiz ile farklı ürünler geliştirmek isteyen kullanıcılar için danışmanlık, eğitim ve mühendislik hizmeti yapılmaktadır yada isteğe göre ürün tasarımı yapılmaktadır.

Web Sitemiz: http://www.zobakit.com/

Yerli Kit Üretimi ve Micropython
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» En Kaliteli Bıçak Üretimi Bu Firmada
» Yerli Dizi izleme sitesi
» Zor Parkur - Yerli Yapım Mobil Android Oyunu