Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Benim Zevkim Güzelliğinizin Modaya Yansıması

YazarMesaj
zubamba
Usta Üye
Usta Üye

Rep Gücü : 4499
Rep Puanı : 0

Benim Zevkim Güzelliğinizin Modaya Yansıması Empty
MesajKonu: Benim Zevkim Güzelliğinizin Modaya Yansıması   Benim Zevkim Güzelliğinizin Modaya Yansıması EmptyÇarş. Tem. 26, 2017 7:56 pm

Benim Zevkim Güzelliğinizin Modaya Yansıması BAWz19

Eratay Tekstil firması kendi bünyesinde Benim Zevkim ve Zeynep Henna olmak üzere iki marka bulundurmaktadır. Firmanın iki markasıda Facebook, İnstagram ve Whatsapp üzerinden aktif olarak Bayan Çanta, Cüzdan, Saat, Şal, Eşarp ve Makyaj Malzemeleri satmaktadır. Müşteri odaklı ve kazanımlı çalışan firma her müşterisi ile ürün gösteriminden alımına, alımından teslimatına kadar ilgilenmektedir ve ürünlerin müşterilerine en kısa zamanda ve sağlam şekilde ulaşmasını sağlamaktadır. Ödeme seçenekleri olara Havale, EFT, Kapıda nakit ödeme, Kapıda kredi kartı ödeme gibi bir çok güvenli ödeme seçeneğini kabul etmektedir. Ürünlerini yayınladıkları sayfalarında hemen hemen hergün yeni ürünler görmek mümkün. Ürün çeşitlilikleri çok fazla ve gün geçtikçe müşterilerinin istekleri üzerine yeni kategorilerde ürünler getirtmekteler. Güzelliğinizi modaya yansıtın sloganıyla bayanların dikkatini çeken firma, internet üzerinden güvenli ve sıkıntısız alışveriş yapmak isteyen bayanlar için güvenilir bir kapı. Facebook, İnstagram ve Whatsapp bilgileri aşağıdadır.

Facebook: https://www.facebook.com/bzevkim

İnstagram:

@bzevkim

@zeynep_henna

Whatsapp: 0532 354 52 23

Benim Zevkim Güzelliğinizin Modaya Yansıması
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Benim Tarzım
» Kardeşim benim tek parça izle