tescilpanel Yeni üye
Mesaj Sayısı : 1 Rep Gücü : 3 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 31/12/17
| Konu: Ücretsiz Seo Yap C.tesi Haz. 16, 2018 5:45 pm | |
| Evet arkadaşlar yanlış Duymadınız Türkiyede Bir İlk Sanal alemde Bir İlk Nasıl Ücretsiz Seo yapabilirsiniz Hemen Konu Detayli Bir Şekilde Anlatim Kurmuş Olduğumuz Bir Yonettim Paneli sıstem mi ile Artık Seo Yapmak Çok Kolay Bizler Buna Link değişim paneli diyoruz Her şey Yasal Ve Google uygun şekilde Yapılmaktadır Ve sistemizde Şuana kadar Bir dunya Kullanıcı Ve Site Vardir Sistem Nasıl İşler Hemen anlattım Bir siteniz Mi Var Ve Bir kaliteli Kelimede önemi çıkmak mi istiyorsunuz Yapmaniz Gereken Bizim ile iletişime Geçmek Sistem Nasıl Çalışır Sistem Link Devir Dayım Mantık üzerine Çalişir Ücretsiz Seo Yap Peki Biz Bunlardan Nasıl yararlanırız Tasarımcılar Veya Normal site Sahipleri Sitenizi Yönetim paneline Ekliyoruz Ve Değeri kadar Size Limit Veriyoruz Siteniz Özel yönetim Panelinde Size Kullanıcı adi ve şifre Veriyoruz Burdan Sitenizi ve seo yapacağınız Sitenizi yonetiyorsunuz Nasıl mi Söyle Siteniz Kendi Özel kodumuzu Yerleştiriyoz Ve bu kod asla ve asla kimse tarafindan gözükmüyor Google tarafindan Gözüküyor Misal diyelim ki Hangi kelimede Öne çıkmak istiyorsunuz Misal Örnek Ücretsiz Seo Yap Kelimesinde Ben öne çıkmak İstiyrum panelimizde Bulunan Sitelere Direk Bu Kelimede Sitenizi Ekliyorsunuz link Ekleme işlemi Yapıldımı Direk linklerınız o siteye o kelimede ekleniyor bu ana sayfa ve yazılarda gözükmez kimse göremez sadece google o kelimede Sizi Gördü Zaman Diyor ki he Bu Site Buna Referans Vermiş O kelimede Sizi ön siralara taşıyor peki Link Ekleme işi Nasıl oluyor Sitenizi panellimize eklediniz Ve Hakkınız Bitti Başka Kelime De de Yükselmek İstiyorsunuz Sakın korkmayın Devir Dayım Sitemi Sayesınde Her zaman Krediniz yuksek Oluyor Nasıl mi Sitenize Verdigimiz Kod Sayesinde Başka Site sahıpleri Sizin sitenizede Gizli ana sayfada gorunmeyen Kod ve kelime Ekliyor Ve Kaç kişi Link Eklemişse Size o kadar Kredi Kazanıp Sizlerde isdediginiz kelimede link ekliyorsunuz bu sistem türkiyede Bir ilk Bu sistem Sinirli sayida Özel kişilere üyelik acılcaktir Bilginize lüffen Sitemize Mail adreslerine veya Canli sohbetten Bize Baş burun Tasarimcilar yazılımcılar Özelikle Sizler bu sistemden cok karlı çikacaksınız http://www.seodevri.com Hemen Gelip Bizle İletişime Geçin Ve dilediğiniz kelimede ön siralara Çıkın bu fırsatı kaçırmayın Yoksa çok üzülürsünüz | |
|