Grafik Adresi
Grafik Adresi
Grafik Adresi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grafik Adresi

Grafik in adresi

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics
Ayın en aktif yollayıcıları
No user

Cadsay ile MATLAB Kursları

YazarMesaj
fatih24
üye
üye

Rep Gücü : 123
Rep Puanı : 0

Cadsay ile MATLAB Kursları Empty
MesajKonu: Cadsay ile MATLAB Kursları   Cadsay ile MATLAB Kursları EmptyPerş. Kas. 12, 2015 5:34 pm

Cadsay  , uzun yılların iş alanı deneyimi ile mühendislik, inşaat, makine, mimarlık ve teknik çizim dersleri, danışmanlık ve proje hizmetleri veren profesyonel bir kurumdur.

Cadsay senelerden beri, mimarlık, inşaat, mühendislik, otomotiv, ulaştırma, iletişim, üretim ve eğitim zirvede olmak üzere sayısız  sahada çalışan kamu kurumları, özel şirketler ve bireysel şahıslara yönelik kurs, danışmanlık ve proje hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

MATLAB Nedir?

MATLAB (matrix laboratory), sayısal hesaplama ve dördüncü nesil programlama lisanı. MathWorks firması tarafından güncelleniyor.MATLAB, matris işlenmesine, çeşitlilikler ve veri çizilmesine, algoritmalar uygulanmasına, kullanıcı arabirimi oluşturulmasına ve diğer dillerle yazılmış programlar ile etkileşim oluşturulmasına izin verir. C, C++, Java, ve Fortran dillerini barındırır.

MATLAB Eğitimleri

Matlab Dersleri: Matlab, ismi Matrix Laboratory sözcüklerinin birleştirilmesiyle oluşmuştur. İlk olarak sadece Matrix işlemlerini seri gerçekleştirmek için geliştirilen 'gelişmiş hesap makinesi' artık Matematik Labaratuvarı olarak da adlandırılmaktadır.

Matlab Eğitimi süresince, Matlab'ın ileri araç kutularını, programlama kolaylığını, gelişmiş görsellik yetenekleri sayesinde kavramak mümkündür.

Cadsay ile MATLAB Kursları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ozakademi Kurslari
» Cadsay ile 3Ds Max Dersleri
» Cadsay ile AUTOCAD Dersi